Woermann & Brock

As an iconic local retailer, Woermann & Brock decided to revamp their stores to represent their core value of “We care” by focusing on the design principles of fresh, current and quality.

 

The layout of the store was rearranged to improve the customer’s experience. New floor and wall materials were selected in conjunction with new lighting to enhance the identity of the store’s brand.

 

A coffee shop component, operated by Fresh ‘n Wild, was introduced with the colour, material palette and lighting to complement the new design principles. To separate this space a custom light box with a forest canopy was incorporated.

Woermann & Brock
Woermann & Brock
press to zoom
Woermann & Brock
Woermann & Brock
press to zoom
Woermann & Brock
Woermann & Brock
press to zoom
Woermann & Brock
Woermann & Brock
press to zoom
Woermann & Brock
Woermann & Brock
press to zoom
Photos by Willem Vrey